Klassen/Classes

Unsere Klassen werden in der Regel aus 12 Mädchen und 12 Buben gebildet. Jede Klasse wird von zwei Lehrern betreut, einem deutschsprachigen und einem englischsprachigen. Jeder Klasse ist außerdem eine pädagogische Betreuung zugeordnet, die die Kinder durch den Tag begleitet.

Our classes are usually comprised of 12 girls and 12 boys. Two full time teachers--one German and one English native speaker--work closely together with each class of children. In addition to the teachers, our Ganztagsbetreuung (GTB) personnel accompany the children throughout the day--before, during, and after school.